TRABZON (AA) - Kadınlar Futbol 1. Ligi'nin 3. haftasında 27 Kasım Pazar günü sahasında Adana İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, sezonun ilk galibiyetini almayı hedeflediklerini belirtti.

Çavdar, yaptığı yazılı açıklamada, takımda sakatlıkların fazlalığı ve cezalı oyuncular sebebiyle yeni sezonun ilk iki maçında sahaya tam kadroyla çıkamadıklarını, bu nedenle karşılaşmalardan puansız ayrıldıklarını ifade etti.

Geçen yılki kadrodan 6 oyuncuyu sakatlık ve cezalar yüzünden oynatamadıklarına işaret eden Çavdar, "Sahada forma giyen oyuncularımızın mücadele ve iyi niyetlerine rağmen 2 haftayı puansız kapattık. İki maçımızı da kazanabilirdik. Onlarca sebep var ancak hiçbir bahaneye sığınmayacağız. Bize yakışanı yapıp ligde hakkettiğimiz yere geleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Çavdar, sahalarında hafta sonu Adana İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Adana İdmanyurdu'nu mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyoruz. Bu maçı kazanarak kötü gidişatımıza 'dur' demek istiyoruz. Oyuncularımızdan Esra Solmaz, Elif Deniz, Sibel Duman ve Beyza Kocatürk geçen sezon içinde ağır sakatlık geçirdi. Yeni sezon öncesi de önemli oyuncularımızdan Arzu Karabulut ve Başak İçinözbebek'ten sakatlıkları nedeniyle tam anlamıyla yararlanamadık. Kadromuza altyapıdan takviye yapacağız. Bu maça kazanmak için çıkacağız."