Mersin’de yapılan Voleybol Bayanlar 2. Ligi final maçları sonucunda grubunu lider tamamlayıp üst lige yükselen Trabzon İdmanocağı bayan Voleybol Takımına, sponsoru olan Trabzon İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve takımın As Başkanı Dr. Ekrem Sağlam ve eşi Dr. Füsun Sağlam tarafından yemek verildi.

Takım oyuncuları, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski gençlik ve spor genel müdürü, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şenol Güneş de katıldı.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve takımın As Başkanı Dr. Ekrem Sağlam, yaptığı konuşmada, gelecek yıl Vakıfbank, Fenerbahçe gibi takımlarla oynayacaklarını hatırlatarak, "inşallah önümüzdeki yıl Acıbadem voleybol liginde kalıcı olup şampiyonlukları Trabzon’a taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yükselen bu çıtayı yeni dönemde daha yukarıya çıkarmak için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.