Ligde oynadığı son 6 maçın tamamını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, Muratpaşa karşısında salondan galibiyetle ayrılırsa ligde liderlik koltuğunu ele geçirecek. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Zağnosspor Genel Saymanı Abdül Aziz Baş, öncelikle dostluk kazansın diyerek, taraftarları seyir sevk açısından çok iyi bir maçın beklediğini söyledi.

AZİZ BAŞ, TARAFTARA SESLENDİ
DESTEK İSTEDİ
19 Mayıs’ı taraftarların şölen yerine çevirmesi gerektiğini ifade eden Baş, “Takımımızın 6 maçlık bir galibiyet serisi var. Çok iyi bir hava yakaladık. Üst üste aldığımız galibiyetler motivasyonumu üst seviyeye çıkardı. Ligde Muratpaşa’nın 1 puan gerisinde 2’inci sıradayız. Liderle oynayacağız ve zor bir maç olacağı kesin. Kazananın lider olarak ligde yoluna devam edeceği bir maç. Bizim için galibiyet serisini 7 maça çıkarmak demek liderlik demek. Bunun için mücadele edeceğiz. Taraftarımızdan beklentimiz Pazar günü 19 Mayıs’ı tıklım tıklım doldursunlar ve oyuncularımıza destek versinler. Çünkü bu maçın önemi diğer maçlara göre çok farklı. Eğer galip gelirsek ilk kez bir Trabzon takımı Kadınlar Süper Lig’de liderlik koltuğuna da oturmuş olacak. Skor olarak inşallah biz kazanırız ancak hepsinden önce fair-play kazansın diyorum” şeklinde konuştu. 
29 Kasım Pazar günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak Zağnosspor – Muratpaşa Belediye müsabakası saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ayhan Gök, Anıl Eğlengül ikilisi yönetecek.