Trabzonlu kickboxing Yahya Alemdağ karşı karşıya geldiği rakibini nakavt ederken maç sonunda çok özel bir sürprize de imza attı.
Yahya Alemdağ dün akşam Antalya’da ringe çıktı. Başarılı sporcu Surinamlı rakibi Marvin Sansaar ile karşılaştı. Mücadeleye hızlı başlayan Alemdağ ilk raundun 50. saniyesinde muhteşem bir sol yumruk ile rakibini yere serdi. Marvin Sansaar bu yumruk sonrasında mücadeleye devam edemezken Yahya Alemdağ maçı nakavt ile kazandı. Bu galibiyet ile 28 yaşındaki Yahya Alemdağ 23. Galibiyetini kazanırken 7 olan nakavtla kazanma sayısını ise 8’e çıkardı.

SEVDİĞİ KIZA EVLİLİK TEKLİFİ

Surinamlı rakibi karşısında önemli bir galibiyet alan Yahya maç sonunda yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklamada ise çok özel bir sürprize imza attı.

Yahya yaptığı açıklamada maça çok iyi hazırlandığını ve kazandığı için mutlu olduğunu ve Kebir firmasına da verdikleri destek için teşekkür ettiğini söyledi. Daha sonra “canlı yayında bir şeyler söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım. 9 yıldır birlikte olduğum bir insan var. Ona buradan bir şey söylemek istiyorum” diyen Yahya Alemdağ sözlerini sevdiği kişiye ‘Benimle evlenir misin?’ diyerek tamamladı.

Yahya’nın bu sözlerinin ardından salonda büyük bir alkış tufanı koptu.