Bu sezon
Kawasaki Deltafin Lorenzini takımıyla Dünya Supersport Şampiyonası’nda mücadele etmeye hazırlanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gönlünü Hollandalı Lulia Looman’a kaptırdı. Yarışmalara da birlikte giden ikili, yıl içinde nikah masasına oturacak.


Kenan Sofuoğlu, Hollanda’da tanıştıkları üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Julia Looman ile iyi anlaştıklarını belirterek, "Julia’yı çok seviyorum. Yanındayken mutlu oluyorum. Yarışmalara da birlikte gidiyorum" diyerek duygularını anlattı.



Looman’ın ailesinin Hollanda’da turizmle ilgilendiğini ve genç motosikletçilerin yetiştirilmesi için de organizasyonlar düzenlediğini belirten Sofuoğlu, "Julia’dan sonra ailesiyle tanıştık. Birlikte yarışmalara gittik ve iyi bir diyaloğumuz oldu. Daha sonra benim ailemle tanıştılar. Aile arasında iyi bir uyum oldu ve Looman ile aileler arasında nişanlandık. Bu sezon içinde düğün yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Looman’ın bir yıldır Türkçe kurslarına katıldığını ve artık Türkçe konuşabildiğini ifade eden Sofuoğlu, "Kendisi Hollanda’da organizatörlük öğrenimi alıyor. Şu an Motosiklet Federasyonu’nda bununla ilgili staj yapıyor. Gençlerle ilgili projeler geliştiriyor" dedi.