TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Adanaspor'u konuk eden Trabzonspor, son oynanan Kayserispor maçının ilk 11'ine göre 2 değişiklik ile sahaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Kayserispor maçında sakatlanan Uğur Demirok’un yerine savunmada Mustafa Yumlu'yu, orta sahada Bero'nun yerine ise Onazi'yi görevlendirdi.

Durica ile stoperde görev alan Mustafa Yumlu, son olarak Antalyaspor ile iç sahada oynanan ve 1-0 yitirilen maçta ilk 11'de görev alırken, Adanaspor karşılaşmasıyla 2 maçlık forma özlemini sonlandırdı.


- Castillo 5 maç sonra 18'de


Trabzonspor’da, ligin 8. haftasındaki Galatasaray maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavi sürecini tamamlayan ve takımla çalışmalara katılan Fabian Castillo, Adanaspor maçı ile 18 kişilik kadroda 5 maç aradan sonra yer buldu.

Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan Sheydaev ve Akakpo, Adanaspor karşısında 18 kişilik kadronun dışında kalırken bu oyuncuların yerine Castillo'nun yanısıra Mustafa Akbaş kendine yer buldu.

Bordo-mavili taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Büyük boşlukların olduğu statda karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Öte yandan, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, karşılaşmayı Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile izledi.


-Adanaspor cephesi


Adanaspor'da 2-0'lık Gençlerbirliği yenilgisinin ardından teknik direktör Krunoslav Jurcic ile yolların ayrılmasıyla takımın başında sahaya altyapı sorumlusu Eyüp Arın çıktı. Arın, Gençlerbirliği karşılaşmasına göre takımda 2 oyuncu değişikliğine gitti.

Adanaspor'da Tevfik Altındağ ve Renan Da Silva'nın yerine Vinicius ile Bekir Yılmaz forma buldu.