Trabzonspor Kulübü, Hüseyin Avni Aker’e veda organizasyonu düzenliyor. 24 Ağustos Çarşamba günü sanatçıların yer alacağı organizasyonda görsel şovların yanı sıra bordo-mavili kulüpte forma giymiş önemli isimlerle, yeni kadro maç yapacak.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Hüseyin Avni Aker. Kulübümüzün en önemli mihenk taşı. Bizi biz yapan her şeyi orada kazandık. 7 şampiyonluğumuzu, kupalarımızı orada kaldırdık. Sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi hep orada yaşadık. Yağmurda ıslandık, karda üşüdük ama vazgeçmedik. Orada bütünleştik orada efsane olduk. Evet, şimdi Avni Aker’den aldığımız ruhla yeni mabedimize yolculuk zamanı. Ama O’nu arkamızda bırakmadan aksine O’nun ruhuyla Akyazı’ya gitme zamanı. Giderken de güzel bir veda busesi koyarak ayrılmak istiyoruz elbette. Haliyle bütün taraftarlarımızın stadyumu, Avni Aker’in şanına yakışır bir şekilde Çarşamba günü doldurmasını bekliyoruz" denildi.
Hüseyin Avni Aker’e veda organizasyonunun biletleri yarın saat 13.00’de satışa çıkacak. Biletler Ziyabey Tesisleri ve Avni Aker Stadyumu’ndaki gişelerden satılacak. Kale arkaları 30, Maraton 45, Kapalı 61, VIP 99 TL’den satışa sunulacak. Biletler, yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanılabilecek. Passolig kartlarına yükleme yapabilecek hem de kağıt bilet alabilecek. (Kağıt bilet alan taraftarlarımız maça giriş yaptıktan sonra kendilerinde kalan bölümü forma hediye çeki olarak kullanacakları için saklamaları gerekiyor. Passolig kartına yükleme yapan taraftarlarımız ise kimlikleriyle birlikte mağazalarımıza gitmeleri yeterli olacaktır.)
(İHA)