61SAAT ÖZEL-2.Lig’de şampiyon olup yeniden Beko Basketbol 1.Lig’e yükselmenin planlarını yapan Bordo-Mavili ekip, yenilenen kadrosu ile bu sezon ligde ses getireceğine inanıyor.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi’nin organize ettiği turnuvaya katılan Bordo-Mavili ekip oynadığı 3 müsabakada da ortaya koyduğu performansla lig öncesi olumlu izlenimler verdi. Özellikle güçlü rakiplerle mücadele eden Trabzonspor basketbol takımı Hacettepe Üniversitesi’ni 75-70 ve maliye Milli Piyango’yu 80-64’lük skorlarla mağlup ederken TED Ankara Kolejlilere ise 79-75’lik skorla mağlup oldu.

12 EYLÜL'DE YENİ TURNUVA VAR
Bordo-Mavili ekip yenildiği müsabakada dahi ortaya koyduğu oyunla kalitesini ortaya koydu. Turnuvadaki üç takımdan ikisi Hacettepe Üniversitesi ve TED Ankara Kolejliler’in Beko Basket 1.Lig takımı olması ve Trabzonspor’un bu iki takım karşısındaki mücadelesi alkış aldı. Ankara’daki turnuvanın ardından izne çıkan Trabzonspor basketbol takımı yarın toplanarak Hayri Gür Spor Salonu’nda yeniden çalışmalarına başlayacak. Bordo-Mavili ekip, 12 Eylül’de Ankara’da start alacak olan yeni bir hazırlık turnuvasına katılmak için Salı günü Ankara’ya gidecek. Bordo-Mavili ekibin Ankara’da katılacağı ikinci turnuvadaki rakipleri ise İstanbul BB, Konya Selçuk Üniversitesi ve Maliye Milli Piyango.

RESMİ SİTENİN MANŞETİ HALA ESKİ TAKIM
Ancak tüm bu hazırlıklar devam ederken, Basketbol Kulübünün resmi sitesinde hala 1. ligde yer alan takımın fotoğrafı ana sayfada duruyor. Neredeyse tümü değişen takımın, yeni fotoğrafı ise sitenin haberler bölümünde yer alıyor.
Trabzonspor Futbol Kulübünün Takımlar bölümünden de link verdiği internet sitesine takımla ilgili yeni haberlerde girilirken, ancak ana sayfada hemen hemen tümü değişen takımın fotoğrafının bulunması ise tepki çekiyor.

KAYNAK: 61SAAT.COM


SİTENİN ANA SAYFASI ESKİ TAKIM

YENİ TAKIM