TFF , Türkiye genelinde İl Hakem Kurulu Başkanlıkları için ilk kez sınav uygulamasına gitti. Daha önce atamayla belirlenen kurul başkanları için bu kez sınavda en yüksek puan alan isimler atandı?

Türkiye genelinde Trabzon daki adaylar içerisinde en yüksek puanı alan MUHAMMET BAŞKAN’ın yerine ikinci sırada olan Mehmet Metin Trabzon il hakem kurulu Başkanlığı’na atandı. Muhammet Başkan’ın  yerine Mehmet Metin’in atanması Trabzon hakem camiasında büyük kaosa yol açtı. 
Uzun yıllardır camia dışında olan Mehmet Metin  kurulunu oluşturmak için çalışmalara başladı. 

Muhammet Başkan ise bu haksızlık karşısında sosyal medya hesabında Metin hakkında ağır paylaşımlarda bulundu.

Başkan açıklamasında;  "TFF 1. olduğum sınavda değerlendirme dışında bırakarak hak gaspı yaptı. Alışık mıyım tabii ki. Siyasi artıklar, sermaye artıkları, dinci artıklar ve en önemlisi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarından daha ne beklenirdi. 2004, 2005, 2008 ve 2009 yılları Türkiye birincisi hakemliğimi gasp eden Oğuz Sarvan, Turgay Güdü ve diğerleri, sizleri unutamıyorum. 2010-2013 yılları arasında seçimle görev yaptığımız Trabzon İl Şube Başkanlığı ve Yönetim Kurulu'nu düşürmek için uydurma görevi kötüye kullanma suçlaması ile üyelikten ihraç eden Abdurrahman Arıcı, seni de unutamıyorum. İlçe parti yönetiminden hakim ve savcılığa oldurulmuş, mağduru hükümlü yapabilen beceride, kişisel egolarını tatmin eden hukuk adamları! Sizi de unutamıyorum. Kayıtsızlığı ile makam sahibi olduğunu sanan hakem babası! İnsancıklar, sizi de unutamıyorum. Okur-yazar herkesin idrak edeceği kanunlara bir göz atma zahmeti göstermeyen TFF Yönetim Kurulu, sizler de unutulmaz oldunuz. En önemlisi seni hakem yapan meslektaşın, gece-gündüzünü beraber yaşadığın ailece görüştüğün, kavgana gelen harçlığını paylaşan, hatta alkol aldığın kardeşim Mehmet Metin, seni asla affetmeyeceğim. 15 yıldır kardeşinin haklarına tecavüz ediliyor. Sana da rica etti. Alet olma Abdurrahman Arıcı'ya ve avanesine. Yüz yüze bakacağız. Sen nasıl bir mide ile kardeşinin hakkına iştahlı talip oluyorsun. Benim çocuklarımın rızkına leşçi oluyorsun. Dik durmak bu kadar mı zor. Küfrettiğin çapsızlara benzedin. Namaz kılıp Allah'ına yalvarıyorsun. O da sana haramı nasip etti. Kan ırin olsun. Afiyetle…" ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-10-28 at 14.08.11