TRABZON (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde, Konya Selçuklu Belediyespor'a 43-38 yenilen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya Selçuklu Belediyespor maçına galibiyet için çıktıklarını belirterek, maçta istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ifade etti.

Rakiplerinin çabuk oynayan bir ekip olduğunu belirten Kaynak, "Bu maçta da aynısını yaptılar. Kazandıkları tüm toplarla kalemize hızlı gelip, sayılar buldular" dedi.

Kaynak, oyuna bir türlü ortak olamadıklarını dile getirerek, maçta fazla direnç gösteremediklerini kaydetti.

Karşılaşmanın hakemlerini de eleştiren Kaynak,  "Hakemler, kötü yönetimleriyle kötü oyunumuza çanak tuttular. Bilhassa 2 dakika cezalarını es geçince rakip ‘nasıl olsa hakemler ceza vermiyor' düşüncesiyle sert oynadı. Hakemler kararlarında yumuşak kalınca maç sertleşti. Daha önemlisi karşılaşmanın açıklanan hakemleri son gün değiştirildi. Bu durum bize de sürpriz oldu. Tabi tüm kusurlar hakemlerde değil. Biz iyi değildik. Çok top çaldırdık ve rakibimizin kalemize çabuk gelmesine engel olamadık. Haliyle de mağlup olduk” diye konuştu.