Galatasaray futbolcular, Florya’daki GSStore’da imza gününe katıldı ve taraftarlarla buluştu. Etkinlikte Selçuk İnan, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçı için taraftarlardan destek istedi.
Sarı-kırmızılıların futbol takımı oyuncularından Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Sabri Sarıoğlu, Fernando Muslera, Bruma, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Tolga Ciğerci ve Lionel Carole ile Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Florya’daki GSStore’da taraftarla bir araya geldi. Galatasaraylı taraftarların yoğun sevgisini kıramayan futbolcular imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
İmza gününde konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, taraftarların eski günlerdeki gibi hevesli olduğunu söyleyerek, "Eski gösterişli günlerdeki gibi taraftarlarımız çok hevesli. Zaten bunu istiyorduk. Bilet satışlarına da bakıyorum herhalde 50 bini rahat bulacağız. Eski günlerimize döndük gibi görünüyor. Bu sadece bizim gayretimizle olmaz. Taraftarın desteğiyle olur. Artık skorlar geldikçe, yolumuza daha rahat devam edeceğiz. Burada gördüğüm kalabalık beni hafta sonu 50 bin Aslan için umutlandırdı. Türkiye’deki diğer şehirlerde de bu inanmışlığı görüyoruz. Allah’ın izniyle biz bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız" dedi.

"ONLARLA BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"
Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçı için taraftarlardan destek isteyen Selçuk İnan ise, "Taraftarlarla birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Çok yoğun ilgi gösteriyorlar, sağ olsunlar. Zaten bize ne kadar güç verdiklerini her zaman belirtiyoruz. Bugün yine kulüplerine ve bize destek çıktılar. Bu nedenle takım arkadaşlarım adına onlara teşekkür ediyorum. Hafta sonu Trabzon maçında da desteklerini sürdürsünler. Gerçekten taraftara çok ihtiyacımız var. Onlarla birlikte her zaman daha güçlüyüz. Ve yine onlarla inşallah şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.
(İHA)