Trabzonspor geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Makedon kalecisi Petar Mılosevski’yi unutmadı. Türkiye’de, 1998-2005 yılları arasında Trabzonspor, Malatyaspor ve Akçaabat Sebatspor’un filelerini koruyan Makedon kalecinin mezarı ziyaret edildi.
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda perşembe günü Makedonya’nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesi, öğle saatlerinde Üsküp Havalimanı’na indikten sonra otele dahi gitmeden eski kalecisi Petar Miloşevski’nin mezarına ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma, Teknik Direktör Shota Arveladze ile birlikte Onur Recep Kıvrak ve Mustafa Yumlu yer aldı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Milosevski’nin mezarı başında yaptığı açıklamada, “Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Trabzonspor formasını giydiği dönemde herkesin sevgilisi olmayı başarmış bir isimdi. Şu an hayatta olup bizi burada karşılamasını dilerdik ancak takdiri ilahi. Çok üzgünüz. Onu unutmadık ve unutmayacağız” dedi.
(İHA)