Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Afyon Belediye, skorda önde giden taraf oldu. Hadi Özdemir’in 7 sayılık performansıyla rakibine üstünlük kuran Afyon Belediye, çeyrekte farkı bir ara yedi sayıya kadar çıkardı. Son bölümde Dwight Hardy ile rakibine cevap veren Trabzonspor Medical Park, farkı kapattı ve ilk çeyrek 23-23 eşitlike geçildi.

İkinci çeyreğin baında Afyon Belediye Miha Zupan ve Tuğberk Gedikli’nin sayılarıyla farkı tekrar yedi sayıa kadar çıkardı. Çeyrek boyunca fark zaman zaman açıldıkça Trabzonspor Medical Park kapattı. Maçın devre arasına 50-44 Afyon Belediye üstünlüğüyle girildi.

İlk yarıda Afyon Belediye’de 4’te 3 üç sayılık isabeti bulan Ogün Sevinç 11 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Hadi Özdemir 10 ve Tuğberk Gedikli de 9 sayıyla oynadılar. Trabzonspor’da ise Dwight Hardy ile Stefan Moody ilk yarının etkili isimleri oldular. Moody 15 ve Hardy de 14 sayı kaydetti.

Üçüncü çeyrekte Trabzonspor Medical Park farkı kapatarak öne de geçmeyi başardı. Afyon Belediye’yi 9 sayıda tutan Bordo-Mavili takım, buna karşın 18 sayı üretince çeyrek sonunda 62-58’lik skor üstünlüğünün de sahibi oldu.

Son çeyreğin başında Afyon Belediye, rakibin yakalayıp maçın bitimine 06:43 kala 69-68 öne geçti. Hadi Özdemir ve Barbaros Bozkurt’tan gelen sayılar Afyon Belediye’yi 73-68’lik üstünlüğe taşıdı. Trabzonspor’da maçın etkili isimlerinden Wright’ın üçlüğü ve Moody’nin turnikesi maçın bitimine 02:44 kala skoru 73-73’e getirdi. Trabzonspor Medical Park son 12 saniyesine 79-76 önde girdiği maçı 79-78 galip tamamladı.

Trabzonspor Medical Park’ta Stefan Moody 23, Dwight Hardy de 16 sayıyla oynadı. Julian Wright ise 18 sayı ve 9 ribaundluk performansıyla double double’a çok yaklaştı.

Afyon Belediye’de Hadi Özdemir 18 sayıyla en skorer isim oldu. Tuğberk Gedikli 13 ve Ogün Sevinç ile İbrahim Yıldırım 11’er sayıyla oynadılar.