Trabzonspor USA Derneği, Orlando Magic–New York Nets maçından sonra milli basketbolcularımız Türkoğlu Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'a Trabzonspor forması hediye etti. New Jersey'nin Newark şehrindeki Prudential Center'da oynanan NBA maçında Orlando Magic–New York Nets'i 108-91′i yendi.

Maça Orlando Magic'te ilk beşte başlayan milli basketbolcumuz Türkoğlu Haberleri'>Hidayet Türkoğlu geceyi 10 sayı, 2 ribaund ve 3 asistle tamamladı. New York Nets'in yıldız oyuncusu milli basketbolcumuz Mehmet Okur ise sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemedi. Maçtan sonra Trabzonspor USA Derneği Başkanı Umut Uyar ve Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Mürtezaoğlu, milli basketçilerimiz Mehmet Okur ve Türkoğlu Haberleri'>Hidayet Türkoğlu'na arkalarında isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor formasını verdi.

Dernek başkanı Umut Uyar, ülkemizi NBA'de başarıyla temsil eden yıldızlarımızla büyük gurur duyduklarını ve TrabzonsporUSA olarak her alanda sportif ve kültürel faaliyetlere desteklerinin süreceğini belirtti.