ÜSKÜP (AA) - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, maçın oynanacağı Nacionalna Arena Filip II Arena Stadı'nda son çalışmasını gerçekleştirdi.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, izinli Onur Recep Kıvrak ile sakatlığı bulunan Mehmet Ekici'nin dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlıkları bulunan Mbia ve Deniz Yılmaz ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanın açık bölümünde pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi. 

Bordo-mavili takımın çalışmasını kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. 

Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladıktan sonra kamp yaptığı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı

 

- Hurma, Makedonya'ya döndü

 

Trabzonspor'da dün kaleci Onur Recep Kıvrak ile arasında yaşanan olayın ardından sabah saatlerinde görevinden ayrılma kararı alarak İstanbul'a giden kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, kulüp başkan yardımcısı Ali Uzunay ile tekrar Makedonya'ya döndü.

Uzunay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hurma ile İstanbul'da görüştüklerini ve ardından da birlikte Makedonya'ya geldiklerini belirterek, "Şu anda havalimanına indik. Hurma, görevinin başındadır" dedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze de Onur Recep Kıvrak'a izin verildiğini açıklamıştı.