TRABZON (AA) - Macaristan'da 18 günlük yurt dışı ikinci etap kampını tamamlayarak dün akşam İstanbul'a dönen Trabzonspor, yarın hazırlık maçında Bursaspor ile karşılaşacak.

Kamp döneminde oynadığı 6 hazırlık maçını da kazanan, rakip filelere 21 gol göndererek kalesinde sadece 1 gol gören bordo-mavililer, yeni sezon öncesi en önemli sınavına Bursaspor karşısında çıkacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.

Maç öncesi Apolas Lermi, Gökhan Uzunali, İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yusuf Güney, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan'ın konser vereceği belirtildi.

Teknik heyet ve futbolcuların tanıtımının ardından başkan Muharrem Usta'nın da karşılaşma öncesi bir konuşma yapacağı bildirildi.


- Kombine ve forma hedefi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni sezonda 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma satmayı hedeflediklerini söyledi.

Kulübün, Twitter'da kombine ücretlerine ilişkin yaptığı anket ve sonucunu kendi hesabından da duyuran Usta, "Hedef 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma. Anket cevaplarıyla kale arkası, doğu ve batı tribün fiyatlarında anlaştık. Hayırlı, uğurlu olsun. Artık top sizde." paylaşımında bulundu.

Oylamaya sunulan anketlerin sonucunu açıklayan Usta, bu sonuçlara göre; yeni sezonda kale arkaları alt-üst tribün kombine fiyatlarının 350 lira, doğu alt-üst ve batı tribünlerinin fiyatının ise 750 lira olduğunu kaydetti.

Usta, ayrıca 150 lira değerindeki yeni sezon formasının da hediye olarak verileceğini kaydederek, "Öğrencilere de yüzde 30 indirim olacak. Ayrıca eşiyle kombine alana ikinci kombinede yüzde 50 indirim olacak." ifadesini kullandı.