Trabzonspor’da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgaya Shota Arveladze ve Süleyman Hurma’nın sessiz kalması takımda huzursuzluğa yol açtı.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 yenildiği Osmanlıspor karşılaşması sonrası soyunma odasında Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgaya başta teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın sessiz kalması, en çok Mehmet Ekci’yi üzdü. Erkan Zengin’in Torku Konyaspor maçında herhangi bir ceza almayıp ilk on birde sahaya çıkması ise takım içerisinde farklı tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

İÇ OPERASYON YOLDA
Spor Toto Süper Lig’de, son 3 haftayı sıfır çekerek kapatan ve takım içinde yaşanan gelişmelerle de gündeme gelen Trabzonspor’da radikal kararlar alınması ön plana çıktı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan bu konuda tam destek alan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın, milli arada takım içinde huzurun sağlanması adına bir dizi karar alması bekleniyor.
(İHA)