61SAAT SPOR SERVİSİ-Samet Emirzeoğlu

Sezonun ikinci yarısına üst üste aldığı 4 galibiyetle süper bir başlangıç yapan Trabzonspor, rotasını Alanyaspor karşılaşmasına çevirirken, bu maçın kazanılması için adeta seferberlik ilan edildi. Gaziantepspor müsabakasında kötü tezahürattan dolayı taraftarının büyük bir bölümünün ceza almasıyla önemli bir destekten yoksun kalma tehlikesiyle karşı karşıya gelen Bordo-Mavililer’de yönetim, Alanyaspsor maçında tribünlerin dolması için taraftara çağrıda bulunuyor.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMESİNLER
Taraftarının desteğiyle Alanya engelini kayıpsız geçmek isteyen Trabzonspor’da yönetim, taraftara seslenerek, “Ceza almamız sebebiyle önemli bir kesim maça gelemeyecek. Ancak sporsever halkımızı maçımıza bekliyoruz. Onlara en çok ihtiyacımız olduğu dönemde desteklerini takımlarından esirgemesinler. Biz de onlara alacağımız galibiyeti armağan edelim. Tek temennimiz yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar el ele vererek çok daha güzel yerlere gelmektir” dedi.

MORALLER ÜST DÜZEYDE
Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla Alanyaspor karşılaşmasına bilenen ve zorlu geçecek olan mücadeleden 3 puanın sahibi olarak ayrılmanın planlarını yapan Trabzonspor, sonrasında ise deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor maçını kazanarak yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Morallerin üst düzeyde olduğu Bordo-Mavililerde oyuncular ise idmanların öncesi ve sonrasında bir araya gelerek zaman geçiriyorlar. Bu da takım içerisindeki arkadaşlığı üst düzeye çıkarıyor.