Trabzon'un sultanları İdmanocağı Kadın Voleybol takımı TVF birinci liginde İlbank'a karşı aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından yarın ikinci maçına çıkıyor.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda 14.00'da Yeşilyurt Spor Kulübü ile karşılaşacak olan İdmanocağı'nın hedefi galibiyet olduğu kaydedildi.

Trabzon'da taraftarı maça davet eden İdmanocağı kulübü yetkilileri Trabzon'un sultanlarına destek olunması konusunda çağrıda bulundu.

Trabzon İdmanocağı'nın kulüp başkanı Mehmet Öz, hedeflerinin ligi ilk 5 içinde tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Öz,  yaptığı açıklamada, ligde Avrupa kupası deneyimi bulunan ve en hazır olan takımlarından biri olan İlbank karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

İlk kez mücadele ettikleri ligde, ilk maçlarında galip gelmenin ayrı bir sevincini de yaşadıklarını ifade eden Öz, "Hafta sonu da sahamızda Yeşilyurt ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmanın daha rahat bir şekilde geçeceğini düşünüyoruz. Taraftarlarımızın sahamızdaki ilk maçımızda yanımızda olmalarını istiyoruz" dedi.