Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne yükselen Trabzon İdmanocağı’na Turkcell Superonline sponsor olmayı sürdürecek.

Trabzon’un en eski spor kulüplerinden olan Trabzon İdmanocağı’nın Bayan Voleybol Takımı’na sponsorluk desteği sağlayan Trabzon İdmanocağı’nın 1. Lig’e yükselmesi vesilesiyle Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz ve şampiyon takımın oyuncularının katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Özata, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’yi dünya ile aynı anda geleceğin teknolojisi olan fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline’ın Trabzon’u fiber illeri arasına katmasında şehrin bu altyapının hakkını verecek dinamik nüfusunun da rol oynadığını belirtti.

Bugüne kadar şehre 30 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını, Trabzon İdmanocağı ile yapılan işbirliğinin bu rakamlarla kıyaslanamayacağını söyleyen Özata, “Henüz 7 yaşında bir takım olan Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı, bu kadar kısa bir sürede çok büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda bizim de payımız olduğunu görmek gurur verici. Turkcell Superonline olarak sponsor olduğumuz takımları bir üst lige taşımak gibi bir özelliğe sahibiz. Özellikle Anadolu takımlarına destek olmayı tercih ediyoruz. Geçen yıl sponsorluğunu üstlendiğimiz Trabzon Basketbol Takımı da 2. Lig’den 1. Lig’e yükselmişti. Aynı şekilde önceki senelerde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı sponsorluğumuz sonucunda ilk sene mahalle liginden 2. Lig’e, daha sonraki sene de 1. Lig’e çıktı. Önümüzdeki dönemde de fiber illerimizdeki yerel başarıları ulusal seviyeye taşıyacak sponsorluklarımız sürecek” dedi.
Turkcell Superonline’ın Trabzon’daki altyapı yatırımlarına da değinen Özata, 160 kilometresi şehir içinde, 360 kilometresi şehirlerarasında olmak üzere toplam 520 kilometrelik fiber optik ağ ile şehri donattıklarını belirtti. Özata, “Halihazırda Beşirli, Erdoğdu, Fatih, Çukurçayır, Merkez Gazipaşa gibi ilçelerde 38 bin ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürüyoruz. Bunların arasında en aktif internet kullanıcıları Beşirli ve Çukurçayır’da bulunuyor. Trabzon’daki müşterilerimizin aylık ortalama veri kullanım miktarı ise 12,5 GB seviyesinde” şeklinde konuştu.

Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz de, “Yaşam kaynağı sportif başarılan olan Trabzon’a voleybolu sevdirerek yola çıktık ve bu yıl şampiyon olup 1. Lige yükseldik. Önümüzdeki dönemlerde de Trabzon’a voleybol branşında çok daha başarılı sonuçlar getireceğimize inanıyoruz. Trabzon ruhunun takımımıza da yansımasının en güzel göstergesi olan bu büyük başarıya destek olan Turkcell Superonline’a teşekkür ederiz” diye konuştu.