Trabzonspor-Zirve için geri sayım

İkilinin son durumu değerlendireceği ve ekonomik gelişmeleri de göz önünde bulundurarak hem Süper Lig’de takımı taşıyacak, hem de Avrupa Ligi’nde tecrübesi ve kalitesiyle fark yaratacak isimlerin transferini masaya yatıracağı öğrenildi.

 



 

"Üzülmeli miyiz sevinmeli miyiz"

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde 7 puan toplayıp, yoluna Avrupa Ligi’nde devam edebiliyorsa, kuşkusuz bunda en büyük pay sahibi isimlerin başında kaleci Tolga Zengin geliyor. Muhteşem bir performansla neredeyse tüm maçlarda takımını ipten alan Kaptan, süreci FANATİK’e değerlendirdi: “Gönül isterdi ki, ilk deneyimimizde 7 puanla gruptan çıkabilseydik. Ama buna üzülmeli miyiz yoksa sevinmeli miyiz bilemiyorum. Karışık duygular içindeyiz. Zaten bunları da düşünecek vakit yok. Yoğun bir sürecin içindeyiz. Hemen bir derbi bizi bekliyor. Ayrıca Süper Lig’i ikinci plana atmış değiliz. Burada da iyi işler yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ligde üst düzey bir yarış var.”

O HEYECANA KAL DAYANMADI

Trabzonspor-O heyecana kalp dayanmadı

Trabzon’da amatör küme takımlarında bir dönem futbolculuk ve yöneticilik yapan Ahmet Can Satılmış (57), Lille maçını izlerken kalp krizi geçirerek fenalaştı. Satılmış, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 


KASA PARAYLA DOLDU TAŞTI

 

Trabzonspor-Kasa parayla doldu taştı!

Gruplarda katılım ve burada toplanan puanlardan 12.4 milyon Euro elde eden Bordo-Mavililer, en az bu kadar daha parayı, yayın ve logo haklarından alacak. Avrupa Ligi’nde ilerledikçe bu miktar daha da artacak.

 


İLK MAÇTA YOK

 

Trabzonspor-İlk maçta yok

Fildişi Sahilli futbolcu grupla ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: “İnter’in 10, CSKA’nın 8, bizim 7 puanımız var. Yapılabilecek olanın en iyisini yaptık, bundan da onur duyuyoruz.”