Beşiktaş’ın yeni transferi Caner Erkin, "Bizler profesyonel insanlarız. Bizi eleştirecekler futbolumuzla eleştirsinler. İnsanlar konuştuklarına dikkat etsinler. Zorlu bir transfer süreci oldu" dedi.
Beşiktaş’ın Inter’den kiraladığı Caner Erkin, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Transfer süreci hakkında bilgiler veren deneyimli oyuncu, "Inter’de hoca değişikliği oldu. Yeni hoca beni takımda görmek istemediğini söyledi. Ön yargılı yaklaştı. Ben de mutlu olabileceğim için Beşiktaş’ı tercih ettim. Avrupa’dan da teklifler vardı. Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdi. Başkanımıza bu konuda teşekkür ederim. Ben de elimden gelen her şeyi Beşiktaş için yapacağım. Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum" dedi.

"Bizi eleştirecekler futbolumuzla eleştirsinler"
Galatasaray ve Fenerbahçe’de oynadığını hatırlatan ve transfer sürecinde bazı çirkin olaylar yaşadığına değinen Caner Erkin, "Bizler profesyonel insanlarız. Bizi eleştirecekler futbolumuzla eleştirsinler. Yaşadığım üzücü olayları hak etmiyorum. İnsanlar konuştuklarına dikkat etsinler. Zorlu bir transfer süreci oldu" diye konuştu.

"Beşiktaş taraftarını çok yakından biliyorum"
"Milli takımda oynadığım arkadaşlarımla oynayacağım için çok heyecanlıyım" diyen Erkin, "Beşiktaş taraftarını çok yakından biliyorum. 14 yaşında Beşiktaş’a seçmelere gelmiştim. Bir hafta kadar tesislerde kalmıştım. 2-3 hafta antrenmana çıkmıştım. Çarşı içinde maç izleme imkanı bulmuştum. Taraftarlarımız çok yaratıcı. Vodafone Arena atmosferi harika. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum. Kimin oynayıp oynamadığına hoca karar verecek. Rekabet güzeldir" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynamalı"
Antrenmanda Şenol Güneş’in konuşma yaptığını dile getiren Caner Erkin, "Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynamalı. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Kaliteli futbolculardan kurulu olmak zorundasınız. Herkes forma için daha çok çalışmalı. Bütün kulvarlarda zirveye çıkmak için oynayacağız. Rakiplerin değil bizim nasıl oynayacağımız önemli" açıklamasında bulundu.

"Burada olmaktan çok mutluyum"
Öncelikli işinin asist yapmak olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, "88 numaralı formayı giyeceğim. Hep benden büyüklerle futbol oynadım. Çok sert şut çekerdim. Asist yapmayı seviyorum. Çok orta yapıyorum maçlarda. Top kaybetmeyi sevmiyorum. Top hep bizde kalmalı. En büyük özelliğim sol ayağım. Sol ayağımla topu istediğim yere atabiliyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Beni sahiplendikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bana burada oynama fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Futbol hayatıma Beşiktaş’ta devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.
(İHA)