Trabzonspor başkan arıyor.

Şike iddianamesinin açıklanmasından sonra Trabzonspor’da olduğu gibi iddianamede adı geçen bütün kulüplerde, yönetimlerin oluşması için arayışlar sürecek.

Trabzonspor da bundan payına düşeni alacak.

Camiada yaşanan şike krizinin Trabzonspor açısından güçleri birleştirmek için fırsat olduğunu söyleyenler de var Trabzonspor’un kaosa sürükleyecek diyenler de.

Trabzonspor’da şike iddianamesinin açıklanmasının ardından başkan arayışlarına hız verileceğine dair beklentiler ise taban bulmaya başladı.

Muhtemel  başkan adayları ise netleşiyor.

Buna göre Onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın adı öne çıkmaya başladı. Şu kritik dönemi Trabzonspor’un Onursal Başkan ile geçebileceği yönünde ağırlıklı fikir oluşmuş durumda. Bu fikri yapının Trabzon özelindeki kilit isimlerinden biri de eski As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu. Hacısalihoğlu beraberinde Süleyman Atal ve Hikmet Onur ile birlikte Yılmaz’ı ikna etmeye çalışacak ekibin başında yer alıyor

Kulislerde Nuri Albayrak’ın adı yeniden gündeme düştü.

Albayrak’ın “Başbakan’dan” daha güçlü destekle adaylığı gündeme gelebilir diyenlerin sayısı bir hayli fazla. Albayrak’ın bu kez Y.Ziya Yılmaz ile hareket edeceği de belirtiliyor.

Süleyman Varlıbaş adı da gündeme gelen isimlerin başında. Varlıbaş’a Belediye Başkanı O.Fevzi Gümrüküçoğlu’nun destek vereceği ifade ediliyor. Varlıbaş’ın “Ben adayım “demesi halinde Onursal Başkanın aday olmama ihtimalinden hareketle Hayrettin Hacısalihoğlu ve ekibi ile yola çıkabileceği  tahmin ediliyor.

Ve Adnan Çebi.

Türkiye’nin en başarılı müteahhit firmalarından Mak Yol’un sahibi Adnan Çebi’nin Faruk Özak’ın adayı olarak çıkabileceği de gelen bilgiler arasında. Çebi’nin İskender Önal ve ekibi ile Trabzon kanadını oluşturacağı da seslendiriliyor…