Avrupa'da yoluna devam eden, Spor Toto Süper Lig'de ise istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi.
Devler Ligi'nde mücadele etmenin bedelini ligde aldığı başarısız sonuçlarla ödeyen Trabzonspor, ligde yeniden bir çıkış yakalamak için kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Başkan Sadri Şener ile İstanbul'da bir araya gelerek transfer çalışmalarını görüşecek olan teknik direktör Şenol Güneş, istediği isimleri yönetime iletecek. Eldeki yabancı oyuncu çokluğu nedeniyle yurt dışı transferini Polonyalı Brozek kardeşler ile birlikte Slovak Marek Sapara'yı elden çıkarması halinde düşünecek olan
bordo-mavililer, daha çok yerli transferini gündeminde tutuyor.
Devre arasında takımdaki Türk oyuncu sayısını artırmak isteyen Trabzonspor, ara transferde Gaziantepspor'dan Olcan Adın, Eskişehirspor'dan Alper ve Veysel, Bursaspor'dan Ozan İpek'i kadrosuna katmak isterken, bu oyuncuların kulüpleri ile temasa geçilerek transferlerini bir an önce noktalamayı planladığı öğrenildi. Bordo-mavili yönetimi gündeminde ise bir çok gurbetçi oyuncunun bulunduğu da ifade edildi.
Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Sercan Kaya, Eren Albayrak, Murat Tosun, Barış Ataş, Tayfun ve Ferhat gibi futbolculara birçok kulüpten kiralama teklifi gelmeye başlarken, yönetimin bu oyuncuları takas transferlerde kullanmayı düşündüğü belirtiliyor. Bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket edecek olan bordo-mavili yönetimin Sezer Badur'un sözleşmesini alacakları karşılığında fesh ettiği öğrenildi.