Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçının ardından özetle şunları söyledi: "2 attık, 2 yedik 2-2 bitti. Gayet normal.  Bugünkü maç ev sahibi Sivasspor kendi sahasında baskılı iyi oynayan hava koşullarını iyi kullanan bir takım. Kazanmayı düşünen bir anlayışla sahaya çıktık ama oyun görüntüsü bakımından üst seviyeye çıkaramadık. Sahada yüzde 100'ünü veren Sivassspor, yüzde 100'ünü veremeyen Trabzonspor vardı sahada. 
 Beraberliği yakaladık, ikinci golüde bulduk, ancak hep bizden kaynaklanan hatalarla gol yedik. 
Avrupadaki maçımızın gündemde olması oyuncularımızın da sahaya çıkarken bilinç altına bunu yerleştiğini düşünüyorum. Bizim oyunumuz daha iyi olmalı onu bugün göremedik. Bizde şuanda oynayanların kim olduğu değilde oynayanların ne verdiği önemli. Bizim için oynayanlarda oynamayanlarda iyi oyuncular.
          Oyuncuların verim noktasında sıkıntı var. 3 günde bir maç oynuyoruz. Az oynadığı halde düşünce ve verim olarak eksik olan oyuncular var. Bize hiç 1 hafta süre verilmedi. En uzun süremiz 4-5 gün oldu. Hep 3 gündebir maç seyahat. Sahada oyuncunun bazen bundan etkilendiğini sıkıntılarını yaşıyoruz"

LİLLE MAÇINDA KİMLE OYNAYACAĞIMIZ BELLİ DEĞİL
"Sahaya çıkıp oynayacağız. Futbol adına ne yaptığımıza bakalım. Oyuncumun da ne verdiğine bakalım. Kötü oyuncular değil. Bu maçta tabi ki tur atmamız lazım. Oynamak bende isterim. Ama kimle oynayacağımız belli değil. Sakatlar var. Sertiğe izin verdiğiniz zaman oyuncunun da bu sertlik içinde sakatlar olabiliyor. Lille maçında ne yapacağımız sahada göreceğiz. Umarım güzel bir futbolla sahadan ayrılırız"