Şike oylamasında TBMM’ye giderek parti gurup kararının aksine “Evet” oyu değil de “Hayır” oyu kullanan Koray Aydın 61saat.com’a özel açıklamalarda bulundu.. 

VİCDANIMIN SESİNİ DENLİDİM
Koray Aydın mecliste 6 ay önce bir yasa çıkardıklarını belirterek “Biz zamanında bu yasanın bazı eksik yönlerini o zamanki görüşmelerde ifade ettik. Sonra kabul edildi. 6 ay gibi kısa zamanda yasayı değiştirmek doğru değil. Vicdanen rahat olmak için hayır oyu kullandım..” dedi. 

KİMSEDEN OLUR ALMAM
Aydın, Hayır oyu kullanmak için grup başkanından izin aldı biçimindeki söylentilere de şu cevabı verdi..”Böyle bir izin almam. Çünkü arkadaşlarda bilirler ki ben Trabzon ve Trabzonspor’un hak ve hukukunu korumada bir durum söz konusu olursa Trabzon halkına verdiğim sözün gereğini yerine getiririm..” diye konuştu. 

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK YERİNDE TEBRİK GELİYOR
Koray Ayın sözlerine şöyle devam etti: “Hem TBMM’deki ofisine hem de Ankara’daki çalışma ofisine günde yüzlerce telefon mail ve mesaj geliyor. Bu konu ile ilgili olarak da Aydın şunları söyledi, “Çok tebrik alıyorum. Türkiye’nin her yerinde futbol severler arıyor. Dün Hatay’dan yaşlı bir teyze aradı. Trabzonsporlu bana teşekkür etti. Çok duygulandım. Hayır oyunun toplum nezdinde gördüğü kabul ne denli haklı olduğumu da gösteriyor..”