Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Frantisek Rajtoral ve Daniel Kolar, kırmızı-siyahlı takımla ilk antrenmanlarına çıktı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına da konuşan iki oyuncu, yeni sezona yeni takım ve yeni arkadaşlarla iyi bir başlangıç yaparak sezonu en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirtti.
Başarılı orta saha oyuncusu Daniel Kolar, 7 yıldır Viktoria Plzen takımında oynadığını belirterek, ”Gaziantepspor Kulübü yöneticileri bize transfer teklifinde bulundu. Biz de zaten kariyerimiz için, kendimiz için, geleceğimiz için kendimize takım bakıyorduk. Burası kısmet oldu. Tesisleri genel olarak biraz gördük. Çok güzel fantastik bir yer. İhtiyacımız olan her şey burada var. Biz de burada futbol oynamak için takıma katkıda bulunmak için geldik. İnşallah iyi sonuçlar alırız diye düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

EN İYİ TEKLİF GAZİANTEPSPOR’DAN
Frantisek Rajtoralile, Daniel Kolar ile Viktoria Plzen’deki hikayelerinin aynı olduğunu ifade ederek, "Bizden daha sonra kulüp bakılması istendi. Başka ülke takımlarından da teklifler vardı ama bize de en iyi teklifi Gaziantepspor Kulübü yöneticileri sundu. Bizde buradan gelen teklifi iyi değerlendirdik. İnşallah ilerleyen haftalarda kulübüme katkıda bulunuruz ve maçlardan iyi sonuçlar çıkartırız” diye konuştu.
(İHA)