Çaykara Mahallesi’nde annelerinin evde bırakarak bakkala gittiği sırada çıkan yangında hayatını kaybeden Sude Duygu Topal (5) ve kardeşi İsmail Topal’ın cenazesine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, öğretmenleri ve yakınları katıldı. Çaykara Mahallesi Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sude Duygu ve İsmail Topal kardeşler Çavuşlu Köyü’ndeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.



Cenazede anne Hülya Topal, “Hepsi benim hatam. Sizleri evde yalnız bırakıp gitmeseydim. Bu acılar yaşanmayacaktı. Sizleri ben böylemi görecektim, kızımı gelinlikler, oğlumu damatlıklar içerisinde hayal ederken bu acı çekilir mi ? Allah’ım bana sabırlar ver” diye gözyaşı döktü.
Giresun’u yasa boğan iki kardeşin hayatını kaybettiği yangın önceki gün akşam saatlerinde Çaykara Mahallesi'nde, Topal ailesine ait ahşap evde çıkmıştı. Çocuklarını evde bırakarak bakkala giden anne Hülya Topal, geri döndüğünde ahşap olan evi alevler içerisinde bulmuştu. Çıkan yangında Sude Duygu Topal (5) ve kardeşi İsmail Topal 'ın (4) yanarak hayatını kaybetmişti.