GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un basın sözcüsü Şükrü Kocuk, TED Ankara Kolejliler karşısında aldıkları galibiyetle kötü gidişe son verdiklerini söyledi.

Kocuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Kasım Cumartesi günü kendi evlerinde konuk ettikleri rakiplerini 107-77 mağlup ettiklerini anımsattı.

TED Ankara Kolejliler maçını kazanarak, ligde 2 maç sonra galibiyet elde ettiklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Kocuk, "Ligin ilk iki haftasında galibiyet alarak sezona çok iyi başladık. Ardından Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan maçlarını kaybettik ve kötü bir sürece girmiştik. TED Ankara Kolejliler maçı kötü gidişata son verme adına önemli bir maçtı. Rakibimiz karşısında da çok iyi oynayarak farklı bir skorla salondan galip ayrıldık. Kötü gidişata 'dur' dediğimiz ve 2 maç sonra kazandığımız için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

Ligin 6. haftasında 12 Kasım Cumartesi günü deplasmanda konuk olacakları Muratbey Uşak karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Kocuk, "Muratbey Uşak maçının çok zor geçeceğini biliyoruz. Hafta içerisinde çok iyi çalışarak rakibimizi mağlup etmek ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Kocuk, Gökhan Şirin dışında sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.