GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Fatih Yamak, hafta sonu oynayacakları TED Ankara Kolejliler karşılaşmasını kazanarak ligde yeniden çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında aldıkları galibiyetlerin ardından üçüncü haftada Fenerbahçe, dördüncü haftada da Beşiktaş Sompo Japan'a kaybettiklerini anımsattı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Türkiye liginin en iyi ekiplerinden olduğuna işaret eden Yamak, "Bu iki maçı kazanmak için çok çabaladık ama olmadı. Kaybetmemiz basketbol camiasında normal karşılandı. İki karşılaşmayı da kazanarak sürpriz yapmak istemiştik, başaramadık." dedi.

Yamak, 5 Kasım Cumartesi günü ligin 5. haftasında evlerinde TED Ankara Kolejlileri ağırlayacaklarını belirterek, "Bu avantajı iyi değerlendirerek kazanmak istiyoruz. Hafta içerisinde oyuncularımız iyi çalışarak bu maça hazırlanacak. Ligde henüz galibiyet alamayan rakibimiz de parkeye kazanmak için çıkacak. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Hedefimiz salondan galip ayrılarak ligde yeniden çıkış yakalamak." ifadelerini kullandı.