Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile kulüp çalışanlarının tahliye talebi reddedildi.
İDARİ TEDİR KARARI GETİRDİ
Öte yandan, PFDK, Korcan Çelikay, İskender Alın, Ümit Karan ve İbrahim Akın hakkında 6 Ocak tarihinden itibaren idari tedbir uygulanmasına karar verdi. Tedbir kararı getirilen bu isimler karar kalkana kadar futbol oynayamayacaklar...
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulundukları şüphesiyle 16 Ağustos 2011 tarihinde PFDK'ya sevk edilen kişiler hakkındaki adli soruşturma evrakı ve eklerinin, gizlilik kararının kalkmasının ardından, Hukuk Müşavirliği tarafından 4 Ocak tarihinde kurula geldiği belirtilerek, “Hukuk Müşavirliği aynı tarihli dilekçesi ile Korcan Çelikay, İskender Alın, Ümit Karan, Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, Ahmet Ateş, İbrahim Akın hakkında Futbol Disiplin Talimatı'nın 84/1 ve 85/1-b hükümleri uyarınca idari tedbir uygulanmasını talep etmiştir. Yapılan ön inceleme neticesinde, dosya içeriği dikkate alınarak talimatın 84. maddesi uyarınca Korcan Çelikay, İskender Alın, Ümit Karan, İbrahim Akın hakkında 06.01.2012 tarihinden itibaren İdari tedbir uygulanmasına, karar verilmiştir” denildi.