TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Adliyespor ile karşılaşacak Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, amaçlarının deplasmandan puanlarla dönmek olduğunu söyledi.
Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 2. yarısında istedikleri puanları alamadıklarını, talihsiz bir gidişat yaşadıklarını fakat bu hafta itibarıyla çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
Adliyespor karşısında istediklerini alacaklarına inandıklarına vurgulayan Çalık, "Ligin 2. yarısında galibiyetle tanışamadık. Üzerimizde stres oluştu. Hem stresimizi yenmek hem de durgunluğumuzu üzerimizden atmak için sahaya çıkacağız. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bu karşılaşmadan da istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.
Çalık, takım olarak kendilerine güvendiklerini kaydederek, "Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamamıştık. Tek dezavantajımız ilk maçlarımızın ligin güçlü ekipleriyle olmasıydı. Bu maç da zor olacak fakat Adliyespor karşısında puan ya da puanlar almak için oynayacağız. Zoru başarmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Hücum ağırlıklı oyun sistemimizle deplasmanından istediğimizi alarak döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı.