Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Akhisar Belediyespor maçında yüksek tempoda oynadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, "10 kişi kaldıktan sonra dahi futbolcularımız çok ciddi bir mücadele ortaya koydular. Sadece mücadele değil, pozisyonlar da vardı. Yapmamız gereken sadece topu çizgiden geçirmekti ama onu yapamadık. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendireceğiz. Ciddi istatistikler var ama olmadı. İnşallah bir sonraki maça kazanacağız" dedi.
Kazak, fikstürdeki Galatasaray, Rize ve Beşiktaş maçlarıyla ilgili gelen soruya ise, "Bakıldığında her maç zor. Normal dediğimiz maçlarda gol atamadık. Önümüzdeki maçlarda gol atıp iyi sonuçlar almaya çalışacağız" şeklinde yanıt verdi.

KAFKAS: İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise ikinci yarıya kötü başladıklarını belirterek, "Stoper oyuncumuz yok. Biri sakatlansa yerine koyacak oyuncumuz yok. Serdar, hafta içi sakatlandı Douglao da hem maçın içinde devre arasında iğne vurulmak zorunda kalınca savunma hattını oldukça geriletme zorunda kaldık. Sistemde değişiklik yapmak zorunda kaldık. Hazır olmayan oyuncularımız var. Sezon başı kamp geçirmedikleri için sıkıntı oluyor. Her şeye rağmen bu atmosferde Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumda alınan bir puanın kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Oyunu ve oyuncuyu geliştireceğiz. Gol atma konusunda sıkıntımız var. Bunu da bir şekilde aşacağız" şeklinde konuştu.
(İHA)