Ziyarette öğretmenlere yönelik bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Haluk Selim, "Gençleri yetiştirip geleceğe hazırlayan siz değerli öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutluyoruz" diyerek; "Gerçekten çok zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Burada bulunan öğrencilerin durumu malumunuz ve şuan görüyorum ki onlarla çok iyi ilişkiler kurmuşsunuz. sizin işiniz diğer öğretmenlere göre çok daha zor. Gerçekten cenneti hak edecek bir görev üstlenmişsiniz. Bu anlamda sizlere minnettarız ve binlerce kez teşekkür ediyoruz. Burada bulunan öğrencilerimizin ve sizin her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Yönetim kurulumdaki arkadaşlarımızla birlikte sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz. " diye konuştu.            

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Okul Müdür Vekili Mustafa Akyüz ise, "Böyle anlamlı ve güzel bir günde bizleri unutmadığınız ve özellikle bizim okulumuzu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizler bizleri memnun ettiniz, inşallah şampiyonluk yolunda sizlerde başarılı olursunuz" dedi.

GÜL TAKDİM ETTİLER

Karşılıklı temennilerin ardından etkinliğe katılan Zağnos Kadın Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, yöneticiler Abdül Aziz Baş, Sezgin Üstün, Antrenör Kıvanç Özcan, Kulüp Müdürü Serdar Şan, Basın yayın Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Yılmaz ve oyuncular tarafından, Okul Müdür Vekili Mustafa Akyüz ve okulda görevli 30 öğretmene gül takdim edildi.

DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERDEN DUYGULANDIRAN HEDİYELER

Okulda bulunan öğrencilerle de tek tek sohbet eden kulüp yöneticileri ve oyuncular, öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaştı. Okuldaki öğrencilerden Down Sendromlu Burhan Tokgöz, kulüp başkanı Haluk Selim'e ziyaretlerinden ötürü kendilerinin yaptığı, el yapımı tahta Ördek hediye etti. Bir diğer Down Sendromlu öğrenci Özgür Özcan ise antrenör Kıvanç Özcan'a yine kendilerinin el yapımı olan tahtadan helikopter hediye etti. Aldıkları hediyeler karşısında son derece mutlu olan Selim ve Özcan, duygu dolu ifadelerle her iki öğrenciye teşekkür ederek bu zaman kadar en anlamlı hediyeyi aldıklarını ifade ettiler.

Ziyaret okul bahçesinde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.