TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de Ardeşen Gençlik'e 34-28 mağlup olan Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, önlerindeki İzmir Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, Ardeşen Gençlik maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Maçın ilk yarısında üst üste beş ataktan boş döndüklerine işaret eden Baş, karşılaşmanın kırılma anlarında gerekli sayıları bulamadıklarını kaydetti.

Baş, ligin 8. haftasında sahalarında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir ekibi ligin iyi takımlarından. Ligdeki pozisyonumuzu kaybetmememiz ve üst sıralardaki yerimizi korumamız adına önemli bir maça çıkacağız. Hedefimiz galibiyet. 9 Kasım Çarşamba günü 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak maça tüm sporseverleri davet ediyorum. Karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Herhangi bir şekilde bilet veya ücret talep etmiyoruz. Taraftar desteğini arkamıza aldığımız maçlarda rakip takımları daha kolay baskı altına alıyoruz. Bu maçta da taraftarlarımızı aynı şekilde tribünü doldurmaya davet ediyoruz."