TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Osmangazi Belediyespor'u 34-27 mağlup eden Zağnosspor'un kulüp genel başkanı Emre Aksoy, sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu ve bu maçlarda galip gelmenin moral ve motivasyon açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda elde ettikleri galibiyeti değerlendirdi.

Oyuncularını ve teknik heyeti galibiyet nedeniyle tebrik eden Aksoy, "Sezonun ilk maçları her zaman zordur ve bu maçlarda galip gelmek moral ve motivasyon açısından son derece önemlidir. O nedenle ilk maçımızda galip geldiğimiz için mutluyuz. Hentbol Kulübü Başkanımız Haluk Selim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takım kurmuşlar. İnşallah Avrupa'da da iyi işler çıkaracağız." diye konuştu.

Aksoy, Türk bayrağını ülke sınırları dışında da gururla dalgalandırmak istediklerine işaret ederek, "Umarım iyi bir sezon geçiririz ancak her şeyden önce kardeşliğin ve fair-play'in hakim olduğu bir sezon olmasını diliyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.