BOLU (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile aynı gruba düşmelerine ilişkin, oyuncularının bu atmosferi tatması adına çok güzel bir karşılaşma olacağını düşündüğünü belirtti.

Çapa, Karaçayır mahallesindeki tesislerde antrenman öncesi yaptığı açıklamada, kupa maçını kasım ayı sonuna doğru oynayacaklarını ve düşülmesi gerekenin pazar günü deplasmandaki Göztepe maçı olduğunu ifade etti.

Takımın fazla izin kullanmadığını belirten Çapa, bu maçtan iyi bir sonuç aldıktan sonra oyunculara birkaç gün izin vereceklerini, izinden sonra çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini kaydetti.

Fuat Çapa, gruplarında Beşiktaş'ın da olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

"Geçen yılın şampiyonu ve bizi çok iyi şekilde Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden bir Beşiktaş var. Bu tür karşılaşmalar her gün oynayacağınız karşılaşmalar değil. En azından bu sezon değil. Umarım oyuncuların bu atmosferi tatması adına çok güzel bir karşılaşma olur."

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor, D Grubunda Beşiktaş, Kayserispor ve Darıca Gençlerbiliği ile eşleşti.

Bu arada Boluspor, 6 Kasım Pazar günü Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü