ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş taraftarları, takımlarının şampiyonluğunu düzenlenen "Şampiyonluk Balosu" ile kutladı.

Beşiktaş Ereğli Taraftarlar Derneği tarafından ilçedeki bir otelde Spor Toto Süper Lig kupasının da getirildiği baloya Beşiktaş Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük'ün yanı sıra çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı.

Etkinlikte konuşan dernek başkanı Bahadır Kasap, takımlarının sezonu şampiyon olarak tamamlamasından büyük gurur duyduklarını söyledi.

Geceye katılacağı açıklanan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın çok önemli bir transfer görüşmesi nedeni ile etkinliğe gelemediğini anlatan Bahadır Kasap, "Başkanımız gelemedi. Sürpriz transfer teklifi yaptı bir oyuncuya, onunla uğraşıyor. Allah'ın izni ile 2-3 gün içerisinde de sonuçlanacak. Çok büyük bir transfer peşinde. Türkiye'ye güzel bir sürpriz geliyor." diye konuştu.

Beşiktaşlı oyuncuların imzası bulunan formanın 5 bin liradan alıcı bulduğu gecede taraftarlar, şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirebilmek için uzun süre sıra bekledi.