Bordo-Mavililerin Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, bugün oynayacakları Sivasspor maçının çok zor geçeceğini ifade ederek, “Rakibimiz her ne kadar eksik olursa olsun, burası zor bir deplasman” dedi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, bugün oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi temkinli konuştu. Sivasspor’un zor bir takım olduğunu belirten Hami Mandıralı, “Buraya eksik kadro ile geldik, rakibimizin de eksikleri var ama burası her zaman zor bir deplasman olmuştur. Çok zor bir maç olacak. Rakibimizin gücünü ve yakaladığı havayı biliyoruz. Buna göre önlemlerimizi aldık” dedi.

Trabzonspor’un, bugün sahada kazanmak için ellerinden geleni yapacağını da söyleyen Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, “Gelecek yılda Avrupa’da olmak istiyorsak, bugünkü Sivasspor maçı kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi. İnşallah burada her hangi bir aksilik yaşamayız ve Trabzon’a 3 puanla dönen taraf biz oluruz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bugün kazanacaklarını ve 90 dakika savaşacaklarını düşünüyorum” dedi.