Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, emekli olacağı son iş günü akşamı Arsin ilçesindeki bir olaya müdahale etmeye çalışırken silahla yaralandı.

 Arsin ilçesinde dün akşam bir kafeteryada huzursuzluk yaptığı gerekçesiyle polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenen ancak olay yerinden kaçarak uzaklaşan genç bir müddet sonra polis ekipleri tarafından kıstırılınca intihara kalkıştı.

Polisle A.Ö (19) arasında uzun süren ikna çabaları sonuç vermeyince bu defa olay yerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç (46) geldi. A.Ö (19) ile polis ekipleri arasında uzun süren ikna çabalarının ardından Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, arkadan yaklaşarak genci etkisiz hale getirmek isterken, yaşanan boğuşma sırasında A.Ö'nün elindeki silahın patlaması sonucu başından hafif şekilde kurşunla yaralandı. Kaşüstü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Asayiş Şube Müdürü Kılıç, geceyi hastanede geçirdikten sonra bu sabah taburcu oldu. Olayla ilgili A.Ö. ise gözaltına alındı.