Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından, yorumları arkadaşları tarafından sosyal medyaya yüklenen fanatik Trabzonspor taraftarı Selçuk Özaslan bir anda sosyal medya fenomeni haline geldi. Trabzonspor’u yorumladığı videosu paylaşım rekorları kıran fanatik taraftarın, Trabzonspor’un içine düştüğü durumdan Karadenizlilere has üslubuyla söz ederken ağlamamak için kendini zor tuttuğu görülüyor. 

CAS’TA HAKKINI ARARSAN SENİ YENDİRİRİM

Sosyal medyada hızla yayılan videoda, “Bu büyük takımın bu sıralamaya, bu hallere düşmesinde kimin emeği varsa hepsini Allah’a havale ediyorum. Hepsine yazıklar olsun” diyerek başlayan fanatik taraftar, “Oyunlar yıllardır devam ediyor. Sen CAS’ta hakkını aradıkça sana mesaj veriliyor. ‘Sen CAS’ta hakkını ararsan seni yendiririm’ deniliyor. CAS’ta hakkımızı aradıkça bizi bitiriyorlar. Adam dışarıdaki pozisyonda penaltı veriyor. Yusuf’un net golü iptal ediliyor” diyor.

TRABZONSPOR MİLLİ MESELEDİR 

Trabzonspor taraftarlarının takıma yeterince sahip çıkmadığını ve genç Trabzonluların başka takımları tuttuğunu ifade edilmesi üzerine gözlerine dolan taraftar, “Trabzonspor taraftarı çınarına sahip çıksın, oyunlara gelmesin. Bizim başka bir takımız yok… Bu bir milli meseledir. Trabzonspor bizim çocuğumuzdur. Kaybederiz onu yoksa. Beşiktaş’ı, Fener’i, Galatasaray’ı tutmak kolay. Senin şehrinin büyük bir takımı var. Buna sahip çıkacaksın. Yarın stat açacağız. Ben Şana’da kahve açsam daha çok adam gelir. Seni eritip, söndürüp, sindirip yok etmeye çalışıyorlar.  Bu çınar bizim, ne olursunuz sahip çıkalım. Skorlar düzelir, mutlu günler elbet gelir” şeklinde konuşuyor.