Yeni sezon hazırlıklarını düne kadar günde çift antrenman yaparak sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal tempoyu artırmaya başladı. Bu sabah saat 06.30 da kalkan Trabzonspor 3 antrenman yapılacak olan bugünün ilk çalışmasını 50 dakikalık aerobik koşu yaparak tamamladı. Trabzonspor ikinci çalışmasını saat 11.00’de kamp yapılan otelin salonunda, üçüncü çalışmasını ise saat 19.00’da sahada yaparak günü tamamlayacak.

Öte yandan sakatlıkları nedeniyle takımla birlikte çalışamayan Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici'nin durumları her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Dizine aldığı darbe sonrası yaşadığı hafif sakatlık sonrası tedavi ve özel çalışma programı uygulanan Mustafa Yumlu belirgin bir iyileşme gösterdi. Futbolcumuzun hafta başından itibarı ile takımla antrenmanlara katılması bekleniyor.

Sağ dizine aldığı darbe sonucu sakatlık yaşayan Mehmet Ekici'nin tedavisine ise yoğun bir şekilde devam ediliyor. Futbolcumuz özel antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmekte olup en kısa sürede takımla çalışmalara katılması hedefleniyor