Yaptığı bütün yarışma programları reyting rekorları kıran ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın, 1996 yılından beri çalıştığı Show TV’den ayrılma kararı alması televizyon dünyasına bomba gibi düştü.

Milliyet'in haberine göre her yıl pek çok kanaldan transfer teklifi alan ancak sonunda yine yuvası gibi gördüğü Show TV’de kalan Ilıcalı, bu kez ise ayrılık konusunda kararlı gibi görünüyor. Ilıcalı’nın satış aşamasında olan Show TV’den yaklaşık 26 milyon dolar (47 milyon TL) alacağı olduğu konuşuluyor. Bu yıl alacaklarının yanı sıra 2011 yılından kalan toplam 80 bölümlük tutarla ilgili kendisine ödeme yapılmaması Ilıcalı’yı ipleri koparma noktasına getirdi. Kanalla arasında iplerin koptuğunu doğrulayan Ilıcalı, artık Show TV’de kalmasının çok zor olduğunu belirtti.

Marmaris’te görüştüler
Show TV ile yaşadığı mali sorunlar sık sık gündeme gelen Ilıcalı’nın Doğuş Yayın Grubu tarafından satın alındıktan sonra yeni yılda büyük bir atağa geçen Star TV yönetimiyle görüştüğü öğrenildi. Ancak Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın’la Marmaris’te görüşen Ilıcalı’nın peşinde ATV’nin de olduğu ifade edildi. Ilıcalı ise hangi kanala transfer olacağı konusunda henüz kesin bir karar vermediğini açıkladı. Ilıcalı’nın Star TV’ye daha yakın durduğu belirtiliyor.