Afyonkarahisar'ın Erenler köyünde yaşayan Hacer Baskı (30) isimli kadının 7 ay önce Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne kayıp bilgisi verildi. Hacer Baskı'yı arama çalışmalarını sürdüren başkomiser Mehmet Polat'ın öncülüğündeki Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kayıp kadının babasının emekli maaşının düzenli çekildiğini tespit etti.

Araştırmalarını bu yönde yoğunlaştıran asayiş ekipleri, Hacer Baskı'nın evli ve iki çocuk babası Kemal T. isimli bir kişi ile dost hayatı yaşadığını belirledi. Kemal T'nin evinde arama yapan asayiş ekipleri, Hacer Baskı'ya ait bankamatik, kredi kartı, harcama slipleri ve telefon sim kartını buldu.

Olayı itiraf ettiği öğrenilen Kemal T'nin gösterdiği yer, polisler tarafından kazılarak Baskı'nın cesedine ulaşıldı. Dere yatağından Baskı'nın kemiklerini kepçe yardımı ile tek tek toplayan asayiş ekipleri, Kemal T'nin evinde de bir halının üzerinde kan izlerine rastladı. Yapılan incelemede kan izlerinin Hacer Baskı'ya ait olduğunu belirleyen polisler, Kemal T'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Kemal T., Afyonkarahisar Adliyesine çıkarıldı. Adliyeye, kan izleri bulunan halı ve diğer delillerin de getirildiği görüldü. Kemal T'nin tutuklandığı belirtildi.