Tunceli'de merkeze bağlı Geyiksuyu Köyü'nde PKK'lılar çevre köylere elektrik sağlayan bir trafo merkezine bombalı saldırı düzenledi, ardından bölgeye gelecek güvenlik güçlerine bombalı tuzak kurmak istedi. Askerlerin anında bölgeye gitmesiyle ikinci bombayı kurmayan PKK'lılar kaçtı.

Tunceli'nin Geyiksuyu Köyü yakınlarında PKK'lılar güvenlik güçlerine kurmak istediği tuzak son anda önlendi. Çevre köylere elektrik sağlayan bir trafo merkezine bombalı saldırı düzenleyen PKK'lılar, merkeze hasar verip kullanılamaz hale getirdi. PKK'lılar bölgeye gelecek askerlere yönelik bombalı saldırı yapmak için trafo merkezine piknik tüpü içinde bombalı tuzak kurmak istedi. Ancak, bölgeye anında müdahale eden askerler nedeniyle PKK'lılar patlayıcıyı kurmadan kaçtı.

Güvenlik güçleri trafo merkezi çevresi ve merkeze giden bazı yollara da patlayıcı tuzakladığını belirledi. Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri bu patlayıcıları etkisiz hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi içinde başlatılan operasyon devam ediyor.