Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın, Sheraton Oteli’ndeki düğünde Tüzmen’i, kafa ve yumruk atarak yere düşürdü.

‘Ailesine hürmet sundum’
Tüzmen, bir ay önce İstanbul’a gitmek üzere geldiği Esenboğa Havalimanı’nda uçağı beklemeye başladı. Bu sırada VIP salonuna, Dış Ticaret Müsteşarlığı’ndaki yolsuzluk iddialarını içeren, “El Tüzmen” isimli kitabı yazan Ayaydın geldi. Ayaydın ile Tüzmen arasında başlayan tartışma araya girenlerin çabalarıyla önlendi. Ancak tartışma uçağa gitmek için bindikleri VIP otobüsünde tekrar başladı ve iki siyasetçi yumruklaştı. Olayın ardından Ayaydın, “Küfürler etmeye başladı. Üzerime çullandı. Yumruklaşmalar oldu. Ambulans gelmedi, doktora da gitmedim” dedi.

Tüzmen ise, “Başta kendisine olmak üzere validesi ve ailesine hürmetlerimi sundum. Daha sonra ayrıldım, uçağa bindim. Kendisinin ayağı kayıp düşmüş herhalde. Kaşını patlatmış diyorlar, bilemiyorum. Olabilir
geçmiş olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.Tüzmen’in oğlunu pistte dans ederken, “Babana hürmetlerimi sundum” diyerek tahrik ettiğini belirten Ayaydın, Milliyet’e şunları anlattı:
“Meğer oğlum ve gelinim pistte dans ederken, Tüzmen bir hanımı dansa kaldırıyor ve yanlarına geliyor. Bir süre önce ettiği yakışıksız ifadeyi oğluma söylüyor; ‘Babana hürmetlerimi sundum’ diyor. Tahrik ediyor açıkçası. Oğlum dayanamıyor, tartışıyolar ve bir kafa atıyor. Sonra iki üç yumruk atıyor. Tüzmen yere düşüyor. Kavgayı hemen ayırıyorlar. Tüzmen’e ilk yardım hemen orada yapılıyor. Sonra ayrılıyor.  Tüzmen’in üslubu çok çirkin. Yaşananlar da çok çirkin. Olmaması gereken bir olay. Çok üzüldüm.”
Tüzmen de Milliyet’e yaptığa açıklamada, Ayaydın ailesinin bu saldırıyı planladığını iddia etti. Tüzmen, “Baba dışarıda arabada bekliyor. Oğlu ise ben dans pisti merdivenlerinden çıkarken arkadaşlarıyla birlikte üzerime atıldı. Kafa attı. Birlikte yere yuvalandık” dedi.