EnerjiSA'dan yapılan açıklamaya göre, programlı elektrik bakım, onarım ve arıza giderme gibi çalışmaları nedeniyle Ankara'da 15 Ekim'de Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Pursaklar, Gölbaşı, Haymana, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan, Kalecik ilçelerinde bazı mahalle ve sokaklara elektrik verilemeyecek.

EnerjiSA'nın bölgesinde yer alan Çankırı'nın Ilgaz ve Bayramören ilçesi, Kastamonu Merkez, Bozkurt ve Şenpazar ilçesi, Zonguldak Merkez, Bartın'ın Ulus ilçesi ve Karabük'de de belli saatler arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Açıklamaya göre, 16 Ekim Salı günü de Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Pursaklar, Gölbaşı, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan, Polatlı ilçelerinin bazı mahalle ve sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Aynı gün, Çankırı'nın Bayramören ilçesi, Kastamonu Merkez, Şenpazar ilçesi ve Araç ilçesi, Zonguldak Merkez ve Ereğli ilçesi, Bartın'ın Merkez ve Ulus ilçesi, Karabük'ün Eflani ve Safranbolu ilçesinde de elektrik kesintisi yaşanacak.

17 Ekim tarihinde de, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Gölbaşı, Bala, Pursaklar, Kızılcahamam, Çamlıdere, Nallıhan Beypazarı, Polatlı ilçelerindeki bazı mahalle ve sokaklarına enerji sağlanamayacak.

Bu tarihte, Kırıkkale'nın Yahşihan, Çankırı'nın Kurşunlu ilçelerine, Kastamonu Merkeze, Şenpazar ilçesine ve Taşköprü ilçesine, Zonguldak Merkeze ve Ereğli ilçesine, Karabük'ün Eflani ve Safranbolu ilçelerine de belirli saatlerde enerji verilemeyecek.