Kadına şiddet haberlernin ardı arkası kesilmiyor. Yürek yakan haber bu kez Başkent'ten geldi.

Karısını pompalı tüfekle vuran zanlı sonra da polisi arayarak kendini ihbar etti...

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Tüfeği öldürdüğü karısının başucuna bırakan kocanın, daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar ettiği öğrenildi.Olay, Çankaya, Dikmen, 1346 Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Kızılay-Sokullu hattında dolmuş şoförü olan Kazım Altun (42) ile eşi Sanem Altun (39) henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kendisine hakim olamayan koca, pompalı tüfekle karısını göğüs kafesinden 1 el ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan Sanem Altun, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

TÜFEĞİ KARISININ BAŞUCUNA BIRAKTI

Olay yeri inceleme ekipleri Sanem Altun'un cansız bedenini bulunduğu gecekonduda incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Sanem Altun'un cesedi Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kazım Altun'un emniyetteki işlemleri sürüyor.

Altun'un tüfeği öldürdüğü karısının baş ucuna bıraktığı daha sonra da polisi arayarak kendisini ihbar ettiği öğrenildi. Kötü haberi alarak olay yerine gelen Kazım Altun'un annesi ise sinir krizleri geçirdi. Kazım Altun ve Sanem Altun'un ikinci evlilikleri olduğu, çiftin 4 yıl önce hayatlarını birleştirdikleri öğrenildi. Sanem Altun'un bir önceki evliliğinden 1 kızının olduğu, Kazım Altun'un da 2 oğlunun olduğu ancak 1 oğlunun daha önce intihar ettiği öğrenildi. Altun çiftinin bu evliliklerinden ise çocukları bulunmuyordu.

Mahalle sakinleri, ailenin oturdukları eve 15 gün önce taşındıklarını ifade etti. Kazım Altun'un şoförlüğünü yaptığı dolmuşun sahibi, Altun'un çok borcunun olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.