Olay, ilçeye bağlı Yiğenli köyünde meydana geldi. Hasan Yılmaz'ın (41) birlikte yaşadığı babası Tahir Yılmaz'ın (71) dün beyin kanaması geçirerek ölmesi üzerine köyde bulunan evlerine yakınları taziye ziyareti için gelmeye başladı.Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet geçiren Hasan Yılmaz, taziye ziyaretine gelen 1 çocuk annesi olan kız kardeşi Teslime Eren (35), amcası Hıdır Yılmaz (81), amcasının eşi Ayşe Yılmaz ve amcasının kızı Huriye Toker'e (38) evinin önünde av tüfeği ile art arda ateş etti. Hasan Yılmaz, daha sonra eve girerek aynı tüfekle intihar etti. Teslime Eren, Hıdır Yılmaz ve eşi Ayşe Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Huriye Toker ise olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olaydan sonra ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

İZMİR: 1 ÖLÜ

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semti Fatih Mahallesi 414 Sokak'ta meydana geldi. 15 yıl önce eşinden boşanan Sevim Karaman, psikolojik sorunları bulunan oğlu Gökhan Güneysoy ile yaşamaya başladı. Anne-oğlun zaman zaman yaşadığı belirtilen tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışmada, iddiaya göre, Gökhan Güneysoy, annesi Karaman'ı, darp etmeye başladı. Karaman'ın bağrışları ve yardım çağrılarını duyanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, girdikleri evde Sevim Karaman'ın hareketsiz yerde kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Yapılan kontrolde Karaman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Karaman'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Gökhan Güneysoy'u gözaltına aldı.

ADANA: 3 ÖLÜ

Saat 06.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi 58149. Sokak'taki Şanlı Apartmanı'nın 1. katında meydana geldi. Eşi Nilgün Barbaros'tan ayrı yaşayan oto galerici Celil Barbaros (49), evde birlikte kaldığı çocuklarından fiziksel engelli Cenk'i (21) uyuduğu odasında, diğer oğlu Cem'i (24) ise balkondaki yatağında vurduktan sonra tabancayı başına dayayarak intihar etti. Evde bulunan kızı Ç. (15) ise dehşet dolu anlara tanık oldu. Komşularının polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Celil Barbaros ile oğlu Cem ve Adana Numune ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan fiziksel engelli Cenk Barbaros kurtarılamadı.

BURSA: 3 ÖLÜ

inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer (30), eşi Büşra Özer'e (25) sık sık şiddet uyguluyordu. Genç çift defalarca karakolluk olurken, bir çocuk annesi Büşra Özer, bir ay evvel Bursa'da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaşında S.N.Ö. adlı bir kız çocuğu olan Özer'i sığınma evinden aldı. Savaş Özer'in, Yenice Mahallesi'ndeki baba ocağına yerleşen eşi ile ailesini bir süredir tehdit ettiği ileri sürüldü.Büşra Özer ile annesi Nazmiye Cece (48), bugün pazara alışverişe çıktı. Kendilerini takip eden Savaş Özer, Sırabademler Mahallesi'nde eşi ile kayınvalidesinin önüne kesti. Tabancayla kaynanasının ve eşinin başına birer el ateş eden Özer, daha sonra sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Nazmiye Cece ve Savaş Özer olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Büşra Cece ise kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.Kayınpeder Şahin Cece'nin, savcılık tarafından tedbir kararı verilmesi üzerine, dün emniyeti arayıp koruma talep ettiği, ayrıca eşi ve kızına "Ben olmadan dışarı çıkmayın" dediği öğrenildi. 3 kişinin ölümüyle neticelenen olayla alakalı soruşturma sürüyor.