Bağcılar'da en az 4 kişinin öldüğü saldırının ardından polislerle birlikte eve giren ilk kişi olan mahalle muhtarı Tuncay Fırat, baba Engin Sargık'ın çocuklarını yataklarında yatarken vurduğunu söyledi.

Barbaros Mahallesi 6-2 sokakta meydana gelen olayda, Bayram Sargık ile çocuklar Suzan, Sevda ve Salih Sargık, baba Engin Sargık tarafından vurularak öldürüldü. 4 çocuk ise ağır yaralandı. Yaşanan cinnetin ardından polis ekipleriyle birlikte eve ilk giren kişi olan mahalle muhtarı Tuncay Fırat, aile reisinin çocukları yataklarında vurduğunu söyledi. Evdeki manzaranın içler acısı olduğunu söyleyen muhtar Fırat, olayı gerçekleştiren Engin Sargık'ın kendi halinde sesiz sakin biri olduğunu belirtti.

Evin içinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını ifade eden Fırat, "Eve girdiğimde herkesi vurulmuş vaziyette gördüm. Engin Sargık eşini, kardeşini ve 7 çocuğunu vurmuş. Çocuklar yatağında uyurken vurulmuş. Diğerleri de evin çeşitli yerlerinde duruyorlardı. Vurulanların hepsinin durumu çok ağırdı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Çok kötü bir manzaraydı. Allah yakınlarına sabır versin“ şeklinde konuştu.